Social media en online marketingKosten: 50 euro ex BTW, wat na afloop van de training kan worden verrekend met aangekochte producten

BEREIK JE DOELGROEP MET INSTAGRAM
Sinds de lancering van Instagram in 2010 heeft het zich bewezen als krachtig marketinginstrument, dat de zichtbaarheid van jouw bedrijf en daarmee de omzet kan vergroten. Als je als bedrijf of merk nu nog niet aan boord van de Instagram-trein bent gesprongen, start dan vandaag nog. Via onze praktische Instagram training leer je alle ins & outs om Instagram zelf zakelijk te kunnen toepassen.

Instagram geeft je de kans om op een geweldige manier aan je potentiële klant te laten zien dat je meer bent dan een gezichtloze onderneming. Dit kun je doen met één van de vele features in de app, maar je kunt pas echt impact en verschil maken met live posts en stories.

GEEF JE OP VOOR DE SOCIAL MEDIA EN ONLINE MARKETING TRAINING
Wil je weten wat Instagram voor jou kan betekenen? Wil jij starten met Instagram, maar heb je geen idee waar en hoe je moet beginnen? Heb je moeite om te bedenken wat voor berichten je moet plaatsen? Wil jij meer volgers, leads, klanten en omzet voor je bedrijf en heb je geen idee hoe je dat moet doen?
Geef je dan op voor de Instagram training. In deze training leggen wij jou uit hoe jij meer succes uit Instagram kunt halen!

Cursusdata: