Wie zijn wij?

Corrective Intercontinental Cosmetics is een middelgrote groep van gerespecteerde cosmeticabedrijven in Nederland. Onderzoek en ontwikkeling zijn voor ons essentieel. Met veel ervaring, passie en inspiratie werken wij voortdurend aan het continue verbeteren en door ontwikkelen van ons assortiment, zodat we u altijd de meest innovatieve en complete concepten kunnen aanbieden. En dat doen we al zo’n 70 jaar. In onze eigen fabrieken produceren wij professionele cosmetica op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en make-up onder de merken Webecos, Dr. Tadlea en UNG. Deze merken worden binnen heel Europa gedistribueerd binnen de professionele markt van beauty professionals. Onze producten worden niet getest op dieren; we hebben dat ook nooit in het verleden gedaan en zijn evenmin van plan dit in de toekomst te doen. Daarnaast zijn we de exclusieve importeur in de Benelux van de merken Thalion en Coverderm.

Wat is onze filosofie?

Corrective Cosmetics wil beauty professionals zoals schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en visagisten in staat stellen zich op een professionele manier in de markt te onderscheiden. Dat doen wij met merken die een eigen identiteit en een onderscheidend verhaal hebben en die beauty professionals de best beschikbare oplossingen aanbieden op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en visagie.

Onderzoek en ontwikkeling nemen bij Corrective Cosmetics al sinds de oprichting een belangrijke plaats in. In het laboratorium in Amstelveen wordt voortdurend gewerkt aan het verder ontwikkelen van het aanbod hoogwaardige cosmetica op basis van de nieuwste inzichten. Uiteraard werden en worden er geen experimenten op dieren gedaan. Corrective Cosmetics staat daarom garant voor eerlijke, pure producten. En dat al 60 jaar.

Hoe het allemaal begon

  • 1950: Dr. Bernard de Laat richt het Dr. Tadlea Dermato-Therapeutic Laboratory op.
  • 1962: Len Klaphaak introduceert het eerste Europese cosmeceutische merk Webecos
  • 1975: Introductie van de Minilift faceliftende behandeling

Werken bij Corrective Cosmetics

Werken bij Corrective Cosmetics betekent werken in een interessante en dynamische omgeving. De cosmeticabranche is namelijk veelzijdig en continu aan verandering onderhevig. Dat zorgt ervoor dat ‘out of the box’-denken bij Corrective Cosmetics noodzakelijk is en dat eigen verantwoordelijkheid en initiatief gestimuleerd worden.

Regelmatig zijn wij op zoek naar enthousiaste medewerkers en stagiaires. Bekijk onze vacatures.