Our brands

UNG Cosmetics

UNG betekent letterlijk ‘jong’ in iedere Scandinavische taal. Dat zijn wij: forever young at heart. Wij gunnen iedereen het zelfvertrouwen om zichzelf te zijn en hun individualiteit te vieren. Iedereen is immers verschillend en heeft hun eigen persoonlijke stijl. Met de juiste make-up willen wij je helpen je natuurlijke schoonheid te accentueren en jouw mooiste zelf te zijn. Dat is waar UNG voor staat. Ons doel is om make-up aan te bieden in kleuren die precies bij jou passen. Wat dat palet is, is voor iedereen nét weer even anders. UNG is er voor iedere huidtint en iedere stijl. Wij bieden daarom een complete make-uplijn aan met een bijzonder groot aantal kleuren liquid foundation, compact poeder, blusher, oogschaduw, lipstick, nagellak, lipgloss, en mascara’s. Daarnaast bouwen we mee aan een positieve creatieve wereld die een bijdrage levert aan een betere wereld. We letten dus op het proces van producten maken, reduceren gebruik van grondstoffen en maken geen gebruik van dierproeven. The art beauty, the art of living, the art of UNG. www.ungcosmetics.com

Webecos

Nog geen 150 jaar geleden werd het periodiek systeem ontdekt. Het werd langzaam maar zeker duidelijk dat alles wat je op aarde vindt, is gemaakt uit één of meerdere van de 118 elementen. Zo ook het menselijk lichaam. We weten dat het voor twee derde uit de combinatie waterstof en zuurstof bestaat, water dus. Voor het overige gedeelte bevat het zo’n 40 andere elementen. Onmisbare stoffen, zoals natrium, calcium, zwavel, kalium, magnesium en fosfor. Bouwstoffen die we nodig hebben voor onze lichaamsfuncties. Kijken we naar de huid, dan zien we dat die ook elementaire stoffen nodig heeft om de optimale gezondheid en vitaliteit te behouden. Vanuit deze heldere gedachte ontwikkelt en produceert Webecos al bijna 60 jaar huidverzorgende en huidverbeterende cosmetica. Beter bekend als Elementary Skincare©. Voor meer informatie neem een kijkje op www.webecos.com.

Thalion

Algen staan de laatste jaren veel in de belangstelling door de unieke eigenschappen. Ze worden inmiddels gebruikt voor het opwekken van energie, als brandstof (biodiesel), als plastic (bioplastic), voor waterreiniging, als vervanger voor graan (veevoer) en als voeding. Ze zijn dus een natuurlijk en duurzaam alternatief om ons leven op verschillende fronten beter te maken. En niet alleen ons leven, ook onze huid. Het Franse merk Thalion weet al jaren dat algen een perfect ingrediënt zijn voor de huid. Omdat onze huid voor meer dan 70% bestaat uit water, kunnen algen goed opgenomen worden in de huid en hebben ze een snelle effectieve werking. Kans op een allergische reactie komt daarnaast zelden voor omdat onze huid deze werkstoffen ziet als huideigen stoffen. Door de unieke manier waarop de laboratoria van Thalion de algen transformeren en extraheren behouden zij al het goede van de zee. Voor meer informatie, neem een kijkje op https://thalion.nl

Thalion_Seaweed2

Dr. Tadlea

In het midden van de vorige eeuw startte de Nederlandse farmacoloog Dr. Bernard de Laat het Dr. Tadlea Dermato Therapeutic Laboratory. Zijn filosofie draaide rond actieve ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Nu zo’n 70 jaar later draait de R&D-afdeling op volle toeren en voldoet het assortiment aan de allerhoogste eisen. Toch is het merk trouw gebleven aan de bron: wetenschappelijk aantoonbare effectiviteit van high-tech ingrediënten uit de natuur. Dr. Tadlea zou u daarom kunnen omschrijven als een ‘luxury performance’ merk. Het merk legt de link tussen een cosmeceutische aanpak en een klassevolle uitstraling. Zo zijn er producten voor gevoelige huid, met intensieve antirimpel werking, producten die de elasticiteit en de stevigheid van de huid herstellen en producten die de zuurstofopname van de huid verhogen en de huid weer laten stralen. Een bezoek aan een schoonheidssalon moet nu eenmaal méér zijn dan louter een verwennerij. Pas wanneer blijkt dat de gebruikte producten écht werken, is de klant helemaal tevreden. De producten bevatten geen minerale oliën, lanoline of dierlijke extracten en zijn niet getest op dieren.
Voor meer informatie neem een kijkje op www.tadlea.com.

Keenwell

Het Spaanse merk Keenwell biedt innovatieve en effectieve oplossingen voor alle huidonvolkomenheden, door middel van geavanceerde behandelingen die klanten helpen zich nog mooier en zelfverzekerder te laten voelen dan dat ze al zijn. Ook biedt Keenwell een reeks ondersteunende behandelingen aan voor zowel pre als post medische procedures. Door haar jarenlange ervaring en het gebruik van moderne technologieën staat KEENWELL garant voor een optimale huidverdraagzaamheid. De ervaring die KEENWELL heeft als fabrikant van professionele cosmetica, heeft geresulteerd in hun unieke “KEENWELL FACIAL METHOD”. De Facial Method geeft de professional verschillende tools om tussen behandelingen te kiezen afhankelijk van de esthetische veranderingen en de mate van de conditie van de huid.

Coverderm

Coverderm voor de perfecte camouflage van het gelaat en lichaam! Coverderm is allesbehalve een nieuwkomer op de markt. Het merk werd 70 jaar geleden in Amerika gelanceerd en is sindsdien wereldwijd de onbetwistbare marktleider op het vlak van camouflagemake-up. Alle producten uit het gamma zijn watervrij en hebben een zeer hoog pigmentgehalte, gaande tot 40%. Ter vergelijking : een gewone foundation bevat 5 tot 8% pigmenten. De Coverderm producten garanderen de hoogst mogelijke dekkingsgraad en blijven langdurig zitten. Bovendien zijn ze hypoallergeen en kunnen ze veilig gebruikt worden bij ieder huidtype. De huid raakt niet geïrriteerd en blijft gewoon ademen. Coverdermcamouflage is een lijn watervrije foundations voor verschillende soorten imperfecties van de huid. Corrective Cosmetics is de Nederlandse distributeur van Coverderm.