Elementary Skincare
Betere resultaten zonder sprookjes te vertellen

Word jij als schoonheidsspecialist ook moedeloos van fabels in de wereld over cosmetica? Wij ook. Cosmeticamerken strooien graag met trendy termen als Natuurlijk, Vegan, Biologisch, Dierproefvrij, enz. Wij bij Webecos kennen die wensen ook, maar blijven graag realistisch. Wij vinden dat je als huidspecialist namelijk altijd het eerlijke verhaal over huidverzorging moet vertellen. Het genuanceerde verhaal over cosmetica: met realistische beloftes waarop jij en je klant kunnen vertrouwen. Elementary Skincare by Webecos is oer-Hollandse cosmetica. Nuchter en eerlijk. We ontwikkelen en produceren alles zelf, al ruim 60 jaar onder streng toezicht van apothekers. Deze farmaceutische filosofie zit in ons DNA, terug te vinden in ieder potje, tube of flacon. Sprookjes zijn prachtig, maar bij cosmetica en beauty ben je beter gebaat bij het eerlijke verhaal.

Waarom zou Elementary Skincare van Webecos perfect bij jou passen?

  • Premium kwaliteit: Wij geloven in het bieden van niets minder dan het allerbeste. Alle Webecos producten worden met zorg in Nederland vervaardigd, met behulp van hoogwaardige ingrediënten en geavanceerde formules om een onberispelijke afwerking en langdurige resultaten te garanderen.
  • Innovatie en duurzaamheid: Bij Webecos willen we ons onderscheiden door duurzame en ethische praktijken. Als jou dit ook aanspreekt dan willen we graag met je samenwerken om de wereld van schoonheid een stap verder te brengen.
  • Voor elk wat wils: We begrijpen dat schoonheid in alle vormen en maten komt, daarom streven we ernaar om een breed assortiment aan producten aan te bieden die bij jouw unieke stijl en persoonlijkheid passen.
  • Unieke branding: We begrijpen dat elke klant uniek is. Elementary Skincare by Webecos heeft een heel eigen identiteit en een uniek verhaal om aan de uiteenlopende behoeften en wensen van jou en jouw klanten te voldoen. Door Elementary Skincare aan jouw salon toe te voegen, creëer je een verfijnde en onderscheidende sfeer die jouw klanten ongetwijfeld zullen waarderen.
  • Ondersteuning en training: Als onze partner krijg je toegang tot uitgebreide ondersteuning en training voor jou en jouw team. Ons toegewijde team van experts staat klaar om jou te begeleiden bij het vinden van de perfecte producten die aansluiten bij jouw behoeften en wensen.
  • Marketingkracht: Met onze uitgebreide ervaring in de schoonheidsindustrie hebben we een sterk marketingteam dat jouw salon onder de aandacht kan brengen bij je klantenbestand.
ik wil kennismaken

Vraag jouw pakket aan of geef je op voor de Experience Days

Ben jij ook op zoek naar een nieuw merk cosmetica om je klanten te behandelen met hoogwaardige producten en innovatieve behandelingen? Wacht dan niet langer om jouw schoonheidssalon naar nieuwe hoogten te tillen! Neem vandaag nog contact met ons op om een Elementary Skincare informatiepakket te bestellen of je op te geven voor een van de Brand-Experience Days.

ik wil kennismaken

Programma Elementary Skincare Experience

8:45 – 9:30
Inloop en ontvangst
9:30
Opening door de dagvoorzitter
09:45 – 10:45
Het eerlijke verhaal over cosmetica, feiten en fabels over ingrediënten ontrafeld door drs. Jan Zwoferink, apotheker
10:45 – 11:00
Koffiepauze
11.00-12.00
De huid barrière, welke ingrediënten helpen een verstoorde huid barrière te herstellen, door drs. Jan Zwoferink, apotheker
12:00-12:30
Hoe komt Elementary Skincare tot stand, Rondleiding over de productie
12:30-13:15
Uitgebreid lunchbuffet
13:15 – 15:00
Product proeverij: praktische kennismaking met de belangrijkste Elementary Skincare behandelingen en de daarbij behorende producten
15:00 – 15:15
Theepauze
15:30 – 16:30
Praktijktraining en demonstratie Sensitive Skin treatment
ik wil kennismaken

Testimonials klanten

“Tip to Toe Bodycare werkt al jaren naar volle tevredenheid met Webecos Elementary Skincare. De producten en behandelingen zijn zeer huidvriendelijk, gemakkelijk in gebruik en we hebben inmiddels een groot aantal klanten dat ze trouw gebruikt voor thuis. De ondersteuning van de firma vind ik heel prettig en iedereen is even vriendelijk en behulpzaam. Eigenlijk is niets teveel en wordt er goed met je meegedacht.”
Anne van Dijk, Tip to Toe Bodycare, Schiedam

“Ik werk al 11 jaar met plezier met Webecos, sinds ik mijn eigen schoonheidssalon ben gestart. Het zijn prima producten met een zeer goede prijs/kwaliteitverhouding en een goed verhaal. Ze zijn milieubewust, een apothekersmerk met een natuurlijk basis. Helemaal van deze tijd! Het contact met het personeel is uitstekend en geen vraag is teveel. Ik vind telefonisch contact en een goede begeleiding erg belangrijk. Prima service en no nonsense!”
Trudy Koudstaal-van der Houwen, Mijn Tijd, Maassluis

“In ons vak vullen grondige medische kennis en praktijkervaring elkaar aan. Mijn klanten zijn terecht kritisch. Ze willen weten waarom een product juist voor hen werkt. Met de wetenschappelijke onderbouwing van Elementary Skincare van Webecos heb ik op alle vragen een antwoord. De klanten waarderen mijn uitleg en advies. Ze vertrouwen op mijn deskundigheid, zien dat het werkt en nemen de thuisverzorging dan mee. Na jaren zijn de producten van Webecos nog steeds geliefd bij mijn klanten en ik werk er met plezier mee. Zeker met resultaatgerichte behandelingen.”
Lijda Duinmayer-Dijkhuizen, De Rhône, Zoetermeer

Ja, ik wil meer weten over Elementary Skincare by Webecos

    Op welke dag(en) kunnen wij het beste contact met jou opnemen?

    Welk dagdeel komt het beste uit?