Waarom zou UNG perfect bij jou passen?

  • Nederlands merk: Hoewel de naam en uitstraling aan Scandinavië doen denken, is UNG een puur Nederlands merk, dat wordt geproduceerd in Amstelveen. We leveren een breed assortiment producten, vanzelfsprekend van topkwaliteit met hoge concentraties pigmenten en getest door professionals.
  • Duurzaam: We streven ernaar onze ecologische voetafdruk zo klein mogelijk te houden door bij voorkeur gebruik te maken van lokale partners voor onze grondstoffen en verpakkingsmateriaal. Zo bouwen we mee aan een positieve creatieve wereld, die een bijdrage levert aan een betere wereld. We letten dus op het proces van producten maken, reduceren het gebruik van grondstoffen en maken geen gebruik van dierproeven. Al onze producten zijn vegan.
  • Ontwikkeld vanuit de visagie: UNG is ontwikkeld vanuit de basisgedachte van de visagie: goede gelaatstrekken naar voren laten komen en minder goede aspecten te camoufleren. UNG adviseert en helpt iemand voor elke gelegenheid bij elke outfit de juiste make-up te kiezen.
  • Altijd het juiste advies voor jouw klant: Het assortiment van UNG make-up is daarom ook volledig afgestemd op de kleurenanalyse van de seasonal methode. Alle oogschaduwen, lipsticks, etc. zijn volgens deze methode ingedeeld in lente-, zomer-, herfst- en winterkleuren.
  • Ondersteuning en training: Schoonheidsspecialisten en visagisten die met UNG willen werken krijgen eerst een uitgebreide training in de kleurenanalyse, zodat ze voor hun klanten snel kunnen zien welk kleurtype ze zijn en welke kleuren goed passen bij die persoon.
  • Onderscheidende presentatie: De stijlvolle verpakkingen en eigentijdse displays van UNG zijn een aanwinst voor jouw salon. Daarin kun je het assortiment decoratieve make-up producten professioneel aan jouw klanten presenteren.
ik wil kennismaken

Meer omzet in je salon met make-up!

Ben jij ook op zoek naar een make-up lijn waarmee je jouw klanten goed kunt adviseren en hen kunt helpen de juiste kleuren te vinden die passen bij de kleur van hun huid, haar en ogen? Het assortiment van UNG make-up is ontwikkeld vanuit de basisgedachte van de visagie: goede gelaatstrekken naar voren laten komen en minder goede aspecten te camoufleren. Alle kleuren zijn volledig afgestemd op de kleurenanalyse van de seizoen-methode en ingedeeld in lente-, zomer-, herfst- en winterkleuren. Als je met UNG gaat werken, krijg je eerst een uitgebreide training in de kleurenanalyse, zodat je voor jouw klanten snel kunt zien welk kleurtype ze zijn en welke kleuren goed bij hen passen.

Programma UNG Experience

8:45 – 9:30
Inloop en ontvangst
9:30
Opening door de dagvoorzitter
09:45 – 11:15
Kleurenleer, welke kleur past bij jou?
11:15 – 11:30
Koffiepauze
11:30 -12.30
Hoe creëer je meer omzet
12:30 -13:15
Uitgebreid lunchbuffet
13:15 -13:45
Hoe worden lipsticks geproduceerd, Rondleiding over de productie
13:45 – 15:00
Productkennis, praktische kennismaking met de highlights van UNG
15:00 – 15:15
Theepauze
15:30 – 16:30
Make up demonstratie, trend make up!

ik wil kennismaken

Testimonials klanten

“Wij verkopen UNG nu 3 jaar. Sinds de lancering op de beurs liet UNG een positieve indruk bij mij achter. De keuze voor dit merk kwam door persoonlijke samenwerking, kwaliteit, ruime keuze en de eigen invulling die ik eraan kan geven. Het is een fijne samenwerking waarin veel besproken kan worden. Ideeën worden bedacht en samen uitgevoerd, dit is voor mij erg waardevol. Het merk is sterk en de mogelijkheid om make-up naar wens aan te passen. Het aanbod bij een startersorder is groot en het display is zelf in te delen. Door maatwerk te leveren is de UNG-lijn volledig passend bij mijn wensen en klanten!”
Femke Tersteeg, Salon Senza, Zevenhoven

“Mijn salon bestaat nu zes jaar. In 2019 zag ik UNG op de beurs, de uitstraling van het merk deed alles verbluffen, prachtig. De uitstraling is mooi en overzichtelijk, het totale plaatje klopt helemaal. Ik kan het iedere salon die een make-up merk zoekt aanbevelen. Ook de samenwerking is in een woord TOP, de persoonlijke betrokkenheid waardeer ik enorm.”
Ylonka Veenendaal, Salon Puur by Ylonka, Veenendaal

Ja, ik wil meer weten over UNG

    Op welke dag(en) kunnen wij het beste contact met jou opnemen?

    Welk dagdeel komt het beste uit?