Wil jij ook meedoen aan de Beauty Awards 2025?

Beauty Awards 2025 kick-off

Kosten: gratis

Al jarenlang staat de Beauty Award bekend als dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten en beautysalons. Welbeschouwd zijn het de Oscars binnen onze branche. Het traject van de Beauty Award is uitermate leerzaam en leuk, maar ook intensief. Het levert deelnemers alleen maar winst op, ook als ze niet genomineerd worden. Je leert om op een andere manier naar je bedrijf te kijken en na te denken over de ontwikkeling van je salon. Het traject van de Beauty Award start met het maken van je inzending; een boekwerk aan de hand van een vragenlijst geïllustreerd met onder andere sfeerfoto’s van de salon en behaalde diploma’s. De inschrijvingen voor de Beauty Award 2025 starten officieel 1 september 2024, maar om je goed hierop voor te bereiden, moet je eigenlijk al eerder starten.

Verschillende klanten hebben ons te kennen gegeven dat zij wel geïnteresseerd zouden zijn om deel te nemen aan de Beauty Award, maar daar ook wel wat begeleiding bij zouden willen hebben. Om die reden organiseert Corrective Cosmetics op dinsdag 11 juni een Beauty Award Kick Off Dag. Tijdens die dag vertelt Maddy Weide van de organiserende vereniging BTP hoe de deelname praktisch in z’n werk gaat en wat er van je verwacht wordt. Verder vertelt jurylid Corné Hendrikx, die zelf in 2015 de Award won, wat de jury belangrijk vindt bij het beoordelen van een inzending. Ook biedt Marie-José Schut van Beautyon met haar rijke ervaring als zowel jurylid als deelnemer, een uniek perspectief op het Beauty-awards traject. Tot slot komen enkele oud winnaars vertellen hoe zij hun deelname ervaren hebben en wat het hun heeft gebracht. Al met al belooft het een bijzonder inspirerende bijeenkomst te worden.

Lijkt het jou ook leuk om te kijken hoe je je salon verder kunt professionaliseren, meld je dan hieronder aan voor de Kick Off Dag. Aanmelden betekent niet dat je verplicht bent deel te nemen, dat bepaal je natuurlijk gewoon zelf.