Waarom zou Thalion perfect bij jou passen?

  • Milieuvriendelijke productie: We hebben duurzaamheid in gedachten in elke ontwerpfase. Als professioneel merk vinden we het belangrijk om onze planeet door te geven en te beschermen voor toekomstige generaties. Als jou dit ook aanspreekt dan willen we graag met je samenwerken om de wereld van schoonheid een stap verder te brengen.
  • Natuurlijk formuleringsbeleid: Thalion creëert formules met een hoge zintuiglijke aantrekkingskracht, gemaakt van gepatenteerde actieve ingrediënten afkomstig uit de oceaan. Wij werken onophoudelijk aan de kwaliteit en veiligheid van onze producten. We sluiten alle controversiële stoffen uit om te garanderen dat onze formules onschadelijk en effectief zijn.
  • Officieel erkende know-how: Thalion oogst al haar algen zelf en beheerst elke stap van de verwerking, van grondstof tot eindproduct. Al onze producten worden bedacht, ontworpen en gemaakt in Bretagne, in de stad Plouguerneau. Wij zijn het enige professionele merk dat officieel erkend is door de Franse overheid.
  • Ondersteuning en training: Als onze partner krijg je toegang tot uitgebreide ondersteuning en training voor jou en jouw team. Ons toegewijde team van experts staat klaar om jou te begeleiden bij het vinden van de perfecte producten die aansluiten bij jouw behoeften en wensen.
  • Marketingkracht: Met onze uitgebreide ervaring in de schoonheidsindustrie hebben we een sterk marketingteam dat jouw salon onder de aandacht kan brengen bij je klantenbestand. Thalion producten zijn nergens online te koop, maar enkel verkrijgbaar via professionele schoonheidssalons en wellness centra.
ik wil kennismaken

Créateur de cosmétique marine

Duurzaamheid is een groeiende trend in verschillende aspecten van het dagelijks leven, en dit omvat ook cosmetica. Steeds meer mensen hechten waarde aan duurzaamheid in cosmetica vanwege zorgen over het milieu, persoonlijke gezondheid, ethiek en waarden, dierenwelzijn en de toenemende beschikbaarheid en bewustwording van duurzame opties. Het Franse merk Thalion is zich daar vanaf haar oprichting al van bewust geweest. in Plouguerneau in Bretagne, in het hart van de Iroise Zee, die door Unesco is geclassificeerd als een ‘Wereld Biosfeer Reservaat’, mag Thalion gebruik maken van het grootste zeewierveld van Europa. Dankzij unieke extractieprocessen slaagt Thalion erin al het goede van algen te verwerken in hoogwaardige verzorgingsproducten en uitzonderlijke behandelingen.

Programma Thalion Experience

8:45 – 9:30
Inloop en ontvangst
9:30
Opening door de dagvoorzitter
09:45 – 10:45
Wat is Thalassotherapie? De gezondheidsvoordelen en huidverbetering door middel van Marine Cosmetica.
10:45 – 11:00
Koffiepauze
11.00-12.00
Thalion en duurzaamheid
12:00-12:30
Algen als ingrediënt
12:30-13:15
Uitgebreid lunchbuffet
13:15 – 14:45
Productproeverij: praktische kennismaking met de belangrijkste producten van Thalion. Een ware geur en textuurbeleving.
14:45 – 15:15
Theepauze
15:15 – 16:30
Kennismaking met ThaliSens, een unieke zintuiglijke ervaring ontworpen om zowel lichaam als geest in een diepe staat van ontspanning te brengen, met 100% natuurlijk ingrediënten.

ik wil kennismaken

Testimonials klanten

“Sinds februari 2023 werken wij enkel nog met THALION. Wij kozen voor dit merk omdat de filosofie aansluit bij onze visie: ook wij zijn onderdeel van het Unesco werelderfgoed. Het is een fijn merk om mee te werken, geschikt voor verschillende huidtypes. Sinds onze samenwerking geeft THALION fijne en duidelijke (verkoop)trainingen en wordt er altijd goed gecommuniceerd als wij vragen/opmerkingen hebben. Ook zijn de geuren en de werkingen van de ingrediënten heel fijn op de huid. Wij zien zeker resultaat na de behandelingen!”
Marja Buijs, Spa en Beauty manager van Fort Beemster, Zuidoostbeemster

“Ik werk al ongeveer 13 jaar met THALION in mijn salon. Het is een puur merk met een mooi verhaal, waarvan de werk- en denkwijze mij heel erg aanspreken. In mijn salon behandel ik vanuit mijn gevoel: het is een beleving. Als je er mooi uit wilt zien, moet je van binnen ook in balans zijn. Dat is iets waar THALION ook voor staat. De puurheid van het product zorgt voor het complete plaatje.’’
Marriet Dommerholt, Studio Mooinbalans, Follega

“Voor onze salon waren we op zoek naar een mooi en betrouwbaar merk. Op de beurs maakten we kennis met THALION. De prachtige stand en het logo trokken onze aandacht. De beleving van de geuren en het enthousiaste personeel wekten onze interesse. Inmiddels werken wij al 13 maanden heel prettig samen met THALION. Er wordt altijd heel goed met ons meegedacht en de ondersteuning is heel fijn. Bij THALION is er voor ieder huidtype verzorging die hele mooie resultaten geeft.”
Babs Nahany, Blue Diamonds Health & Beauty Club, Den Haag

Ja, ik wil meer weten over Thalion

    Op welke dag(en) kunnen wij het beste contact met jou opnemen?

    Welk dagdeel komt het beste uit?