Opleidingsoverzicht

Ook in het jaar 2022 willen wij u graag ondersteuning bieden bij het verbreden en/of opfrissen van uw kennis.
Onze trainingen en workshops zijn ingedeeld in vier categorieën:
Brand introduction, Skin specials, Business specials en Make-up specials.
De trainingen worden verzorgd in onze sfeervolle trainingsruimtes in het Zoetermeer en Amstelveen.

Belangrijk:
De aanmeldformulieren hebben een technische storing. U kunt zich aanmelden voor een van deze informatiedagen/webinars door een e-mail met uw volledige gegevens te sturen naar info@webecos.nl. Vergeet hierbij niet de desbetreffende training en datum van deelname te vermelden.

1. Brand introduction

Informatiedag Webecos
Webecos is al ruim 50 jaar een puur Nederlands ‘cosmeceutisch’ merk, met producten die hoge concentraties serieus klinisch geteste ingrediënten bevatten.

Online Treatments – WEBINAR
Webecos geeft u graag inspiratie om nieuwe behandelingen aan uw salon toe te kunnen voegen waardoor ook u geïnspireerd raakt!
Wij hebben verschillende Beauty Treatments ontwikkeld. Voor de behandeling van fijne lijntjes, hydratatie en onzuiverheden, maar ook voor een algemene verbetering van de huidconditie. Wij zullen een paar behandelingen tijdens deze webinar bespreken. Ook zullen de thuisproducten hierbij besproken worden. Dus bent u op zoek naar nieuwe behandelingen inclusief thuisadviezen, geef u dan nu snel op!

Webecos Prepare Your Skin
Voordat een nieuw seizoen is aangebroken is de huid nog bezig met het aanpassen en herstellen van het vorige seizoen. De huid behoeft daarom een specifieke behandeling na deze perioden. De juiste producten en de juiste behandelingen zijn zeer belangrijk om ieder seizoen goed door te komen.

Thalion Experience
Thalion staat voor “Beauty from the heart of the seaweeds”, cosmetica op basis van een rijke verscheidenheid aan algen, waarmee echte schoonheids- en welzijnselixers worden gegenereerd

Kennismakingsdag UNG
Tijdens deze dag maakt u kennis met het verhaal van UNG, het make-up merk dat helpt je eigen natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken. UNG is een eigenzinnig merk dat gebaseerd is op de kleurenanalyse volgens de seizoenmethode.

Kennismakingsdag Dr. Tadlea
Dr. Tadlea zou je een ‘Luxury Performance Brand’ kunnen noemen. Het merk legt de link tussen een cosmeceutische aanpak en een klassevolle uitstraling.

2. Skin specials

AHA Real Peel: Werken met Fruitzuren
AHA staat voor Alpha Hydroxy Acids. U maakt kennis met dit systeem, op basis van verschillende (zeer) hoge concentraties fruitzuren en u leert dit in theorie en praktijk toe te passen.

Behandeling van Acne
Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Veel mensen hebben er in meer of mindere mate wel eens last van gehad. Omdat puistjes vooral in het gezicht ontstaan, is het een vervelend huidprobleem.

Thalion Signature Treatments face
Thalion staat voor “Beauty from the heart of seaweeds”, cosmetica op basis van een rijke verscheidenheid aan algen, waarmee echte schoonheid- en welzijnselixers worden gegenereerd. Alle producten van Thalion zijn echte concentraten van de oceaan, die een uitzonderlijke affiniteit hebben met de huid. 

Thalion Ocean Secrets en Thali White Glow Treatment
Thalion staat voor “Beauty from the heart of seaweeds”, cosmetica op basis van een rijke verscheidenheid aan algen, waarmee echte schoonheid- en welzijnselixers worden gegenereerd.
De Ocean Secrets behandeling van Thalion neemt je mee om de weldaad van de oceaan te ontdekken, een wereld van onvergetelijke gewaarwordingen.

MiniLift Intense Lifting
Mini Lift® is een cosmetische liftende behandeling voor het gelaat met direct zichtbaar resultaat op basis van Aloë Vera.
Door toepassing van de op elkaar afgestemde MiniLift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats.

Bindweefselmassage voor het gelaat
Bindweefselmassage is een specifieke en intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid.

3. Business specials

Marketing & Verkoop
Verkopen blijft moeilijk. Tijdens deze cursus leert u als u op een andere wijze de onderwerpen met uw klanten bespreekt, er begrip ontstaat en de aankoop van een product of extra behandeling veel sneller en eenvoudiger tot stand komt.

Bereik je doelgroep met Instagram
Sinds de lancering van Instagram in 2010 heeft het zich bewezen als krachtig marketinginstrument, dat de zichtbaarheid van jouw bedrijf en daarmee de omzet kan vergroten. Als je als bedrijf of merk nu nog niet aan boord van de Instagram-trein bent gesprongen, start dan vandaag nog. Via onze praktische Instagram training leer je alle ins & outs om Instagram zelf zakelijk te kunnen toepassen.

Ingrediëntenleer – WEBINAR
Welke ingrediënten zitten er in een cosmetische product en waarom? Hoe herken ik dat aan de declaratie op de verpakking? Kan je de kwaliteit van een werkstof bepalen aan de hand van de INCI declaratie? Wat is eigenlijk dierproefvrij? Op deze en veel meer vragen krijgt u antwoord tijdens de workshop ingrediëntenleer & cosmetica wetgeving.

4. Make-up specials

Kleurenleer
Kleurenleer is de basis voor iedereen die werkzaam is met kleur en Visagie!

Make-up voor de donkere huid
Tijdens deze training leer je · De verschillen tussen een blanke en een getinte of donkere huid. Welke kleuren je gebruikt op een getinte of donkere huid

Vierdaagse Visagie Training
Heb je altijd al meer willen weten over make-up en wil je meer uit jou salon halen?

Workshop Smokey eyes
Volg de training Smokey eyes onder leiding van een professionele make-up artist die je de fijne kneepjes van het vak leert.

Workshop Bruidsmake-up
Op deze dag zal er aandacht worden besteed voor het creëren van een bruidsmake-up.

Workshop 5 minuten make-up
Tijdens deze workshop leert u in 5 minuten make-up goed toe te passen. Onmisbaar voor in de salon.

Cosmetische camouflage
Een volmaakt effen huid is een utopie, elke vrouw heeft hier en daar plekjes die ze zou willen camoufleren.

Hello Brows
Wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte jou uitstraling. Ze geven jou een open blik en kunnen er zelfs zorgen voor een facelift effect.