Opleidingsoverzicht

Ook in het jaar 2023 willen wij u graag ondersteuning bieden bij het verbreden en/of opfrissen van uw kennis. Onze trainingen en workshops zijn ingedeeld in vier categorieën:
Brand introduction, Skin specials, Business specials en Make-up specials.
De trainingen worden verzorgd in onze sfeervolle trainingsruimtes in Zoetermeer en Amstelveen.

1. Brand introduction

Webecos Experience
Webecos is al ruim 50 jaar een puur Nederlands ‘cosmeceutisch’ merk, met producten die hoge concentraties serieus klinisch geteste ingrediënten bevatten. Tijdens de Webecos Experience wordt u meegenomen in het verhaal van Webecos en de heerlijke producten op natuurlijke basis.

Webecos Protocollen – praktijk
Webecos heeft verschillende Beauty Treatments ontwikkeld: Voor de behandeling van fijne lijntjes, hydratatie en onzuiverheden, maar ook voor een algemene verbetering van de huidconditie. Deze dagen komen specifieke lijnen aan bod, zowel theorie als praktijk. Bent u toe aan een leuke, inspirerende dag voor uzelf en uw salon? Meld je dan snel aan!


Webecos Online Treatments – webinar
Webecos inspireert u graag om nieuwe behandelingen aan uw salon toe te voegen en nieuwe ideeën op te doen! Wij hebben verschillende Beauty Treatments ontwikkeld: Voor de behandeling van fijne lijntjes, hydratatie en onzuiverheden, maar ook voor een algemene verbetering van de huidconditie. De webinars zijn verdeeld in de basis- en anti-aging protocollen en worden stuk voor stuk met u doorgenomen. Ook zullen de thuisproducten hierbij besproken worden. Bent u op zoek naar nieuwe behandelingen inclusief thuisadviezen en volgt u een training liever thuis? Geef u dan nu snel op!


Keenwell Experience
Vanaf 1 januari is Corrective Cosmetics de nieuwe distributeur van het Spaanse merk Keenwell!
Keenwell biedt innovatieve en effectieve oplossingen voor alle huidonvolkomenheden, door middel van geavanceerde behandelingen die klanten helpen zich nog mooier en zelfverzekerder te laten voelen dan dat ze al zijn. Bent u op zoek naar uitbreiding van het aanbod in uw salon? Misschien sluit Keenwell aan bij uw wensen. Tijdens deze Experience wordt u meegenomen in het verhaal van Keenwell!


Thalion Experience
Thalion staat voor ‘Créateur de Cosmétique Marine’, cosmetica op basis van een rijke verscheidenheid aan algen, waarmee echte schoonheids- en welzijnselixers worden gegenereerd. Tijdens de Thalion Experience wordt u meegenomen in het verhaal van Thalion en de heerlijke producten op basis van algen.

Thalion Base – theorie
Deze dag wordt de theorie besproken van de lijnen Thalisourse, AlgoCalm, AlgoEnergie, AlgoPure en de Hydro Osmose & Senses of the Sea Treatments.


Thalion Protocollen
Thalion staat voor “Créateur de Cosmétique Marine”, cosmetica op basis van een rijke verscheidenheid aan zeewieren, waarmee echte schoonheid- en welzijnselixers worden gegenereerd.
Thalion werkt uitsluitend met Protocol Treatments om een totale beleving te creëren en het uiterste resultaat met de rijke producten te behalen. Tevens is Thalion over de hele wereld te ervaren. Het is daarom fijn dat u overal ter wereld dezelfde treatments kunt beleven en boeken.


UNG Experience
Tijdens deze dag maakt u kennis met het verhaal van UNG, het make-up merk dat helpt je eigen natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken. UNG is een eigenzinnig merk dat gebaseerd is op de kleurenanalyse volgens de seizoenmethode.

Informatiedag Dr. Tadlea
Dr. Tadlea zou je een ‘Luxury Performance Brand’ kunnen noemen. Het merk legt de link tussen een cosmeceutische aanpak en een klassevolle uitstraling.
Deze dag leert u alles wat u moet weten over dit veelzijdige merk, de producten en alle mogelijkheden!

2. Skin specials

AHA Real Peel: Werken met Fruitzuren
AHA staat voor Alpha Hydroxy Acids. U maakt kennis met het AHA RealPeel System, op basis van verschillende (zeer) hoge concentraties fruitzuren en u leert dit in theorie en praktijk toe te passen. Een zeer effectieve, huidverbeterende behandeling voor diverse huidproblemen met prachtige resultaten!

Behandeling van acne – theorie
Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Veel mensen hebben er in meer of mindere mate wel eens last van gehad. Omdat puistjes vooral in het gezicht ontstaan, is het een vervelend huidprobleem. Deze dag leert u in theorie met welke onzuiverheden u te maken kunt krijgen in de salon, hoe u hiermee omgaat en welke producten u kunt toepassen om uw klant zo goed mogelijk te helpen.


MiniLift Intense Lifting
Mini Lift® is een cosmetische liftende behandeling voor het gelaat met direct zichtbaar resultaat op basis van Aloë Vera.
Door toepassing van de op elkaar afgestemde MiniLift producten vindt in zowel de opperhuid als in de dieper gelegen lagen van de huid een soort passieve gymnastiek plaats.

Bindweefselmassage voor het gelaat
Bindweefselmassage is een specifieke en intensieve massagetechniek, gericht op het herstelvermogen van de huid. Wilt u uw salon verrijken met een unieke bindweefselmassage waar huidverbetering voorop staat? Geef u dan snel op!


3. Business specials

Hoe haal je meer uit jezelf en jouw bedrijf?
Het salonconcept is de basis van jouw salon en stap 1 om klanten aan te trekken die je graag wil hebben. Met een uniek salonconcept onderscheid je jouw salon van de rest en geef je klanten een reden om bij jou te komen. Waarom blijft een salonconcept dan toch zo moeilijk en komen veel salons niet verder dan een salon die huidverbetering & wellness combineert? Tijdens deze training leer je hoe je een authentieke beleving in je salon krijgt die echt helemaal bij jou past.


Hoe organiseer je workshops?
Leer alle in’s en out’s om de perfecte workshop te organiseren.


Marketing & Sales
Verkopen blijft moeilijk. Tijdens deze cursus leert u als u op een andere wijze de onderwerpen met uw klanten bespreekt, er begrip ontstaat en de aankoop van een product of extra behandeling veel sneller en eenvoudiger tot stand komt.

Ingrediëntenleer
Welke ingrediënten zitten er in een cosmetische product en waarom? Hoe herken ik dat aan de declaratie op de verpakking? Kan je de kwaliteit van een werkstof bepalen aan de hand van de INCI declaratie? Wat is eigenlijk dierproefvrij? Op deze en veel meer vragen krijgt u antwoord tijdens de workshop ingrediëntenleer & cosmetica wetgeving.

4. Make-up specials

UNG Kleurenleer
Kleurenleer is de basis voor iedereen die werkzaam is met kleur en visagie!

UNG Make-up voor de donkere huid
Tijdens deze training leer je · De verschillen tussen een blanke en een getinte of donkere huid. Welke kleuren je gebruikt op een getinte of donkere huid

UNG Vierdaagse Visagie training
Heb je altijd al meer willen weten over make-up en wil je meer uit jou salon halen?

UNG Workshop Smokey eyes
Volg de training Smokey eyes onder leiding van een professionele make-up artist die je de fijne kneepjes van het vak leert.

UNG Workshop Bruidsmake-up
Op deze dag zal er aandacht worden besteed voor het creëren van een bruidsmake-up.

UNG Workshop ‘Touch up’
Tijdens deze workshop leert u in 5 minuten make-up goed toe te passen. Onmisbaar voor in de salon.

Cosmetische camouflage
Een volmaakt effen huid is een utopie, elke vrouw heeft hier en daar plekjes die ze zou willen camoufleren.

UNG Hello Brows
Wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte jou uitstraling. Ze geven jou een open blik en kunnen er zelfs zorgen voor een facelift effect.