Opleidingsoverzicht

Ook in het jaar 2020 willen wij u graag ondersteuning bieden bij het verbreden en/of opfrissen van uw kennis.
U kunt deelnemen aan de Webecos trainingen maar denk ook eens aan onze zustermerken zoals Dr. TadleaThalion en UNG.
Alle trainingen worden verzorgd in onze sfeervolle trainingsruimtes in het Zoetermeer en Amstelveen.
Wij hopen u binnenkort te mogen begroeten op onze trainingen.

1. Infodagen

Informatiedag Webecos
Webecos is al ruim 50 jaar een puur Nederlands ‘cosmeceutisch’ merk, met producten die hoge concentraties serieus klinisch geteste ingrediënten bevatten.

Kennismakingsdag THALION
Thalion staat voor “Beauty from the heart of the seaweeds”, cosmetica op basis van een rijke verscheidenheid aan algen, waarmee echte schoonheids- en welzijnselixers worden gegenereerd

Kennismakingsdag UNG
Tijdens deze dag maakt u kennis met het verhaal van UNG, het make-up merk dat helpt je eigen natuurlijke schoonheid te accentueren en te versterken. UNG is een eigenzinnig merk dat gebaseerd is op de kleurenanalyse volgens de seizoenmethode.

Kennismakingsdag Dr. Tadlea en/of MiniLift Intense Lifting Program
Dr. Tadlea zou je een ‘Luxury Performance’ merk kunnen noemen. Het merk legt de link tussen een cosmeceutische aanpak en een klassevolle uitstraling.
Mini Lift® is een cosmetische liftende behandeling voor het gelaat met direct zichtbaar resultaat op basis van Aloë Vera.

2. Skin specials

AHA Real Peel fruitzuren systeem
AHA staat voor Alpha Hydroxy Acids. U maakt kennis met dit systeem, op basis van verschillende (zeer) hoge concentraties fruitzuren en u leert dit in theorie en praktijk toe te passen.

Workshop Acne
Acne is een van de meest voorkomende huidaandoeningen. Veel mensen hebben er in meer of mindere mate wel eens last van gehad. Omdat puistjes vooral in het gezicht ontstaan, is het een vervelend huidprobleem.


NEW! Thalion salon special en noviteiten
De Ocean Secrets behandeling van Thalion neemt je mee om de weldaad van de oceaan te ontdekken, een wereld van onvergetelijke gewaarwordingen.

3. Business specials

Marketing & Verkoop
Verkopen blijft moeilijk. Tijdens deze cursus leert u als u op een andere wijze de onderwerpen met uw klanten bespreekt, er begrip ontstaat en de aankoop van een product of extra behandeling veel sneller en eenvoudiger tot stand komt.

Social media en online marketing
BEREIK JE DOELGROEP MET INSTAGRAM
Sinds de lancering van Instagram in 2010 heeft het zich bewezen als krachtig marketinginstrument, dat de zichtbaarheid van jouw bedrijf en daarmee de omzet kan vergroten. Als je als bedrijf of merk nu nog niet aan boord van de Instagram-trein bent gesprongen, start dan vandaag nog. Via onze praktische Instagram training leer je alle ins & outs om Instagram zelf zakelijk te kunnen toepassen.

Ingrediënten
Welke ingrediënten zitten er in een cosmetische product en waarom? Hoe herken ik dat aan de declaratie op de verpakking? Kan je de kwaliteit van een werkstof bepalen aan de hand van de INCI declaratie? Wat is eigenlijk dierproefvrij? Op deze en veel meer vragen krijgt u antwoord tijdens de workshop ingrediëntenleer & cosmetica wetgeving.

Mannen in de salon
In deze training komen de specifieke marketingaspecten aan de orde voor een succesvolle benadering van de mannelijke klant.

Cadeau inpak workshop
Cadeaus snel en feestelijk inpakken, het is nog niet zo makkelijk! Leer inpakken als een pro! Tijdens onze trainingen leer je de kunst van het inpakken voor iedere feestelijke gelegenheid.

4. Make-up specials

Kleurenleer
Kleurenleer is de basis voor iedereen die werkzaam is met kleur en Visagie!

Make-up voor de donkere huid
Tijdens deze training leer je · De verschillen tussen een blanke en een getinte of donkere huid. Welke kleuren je gebruikt op een getinte of donkere huid

Driedaagse Visagie Training
Heb je altijd al meer willen weten over make-up en wil je meer uit jou salon halen?

Workshop Smokey eyes
Volg de training Smokey eyes onder leiding van een professionele make-up artist die je de fijne kneepjes van het vak leert.

Workshop Bruidsmake-up
Op deze dag zal er aandacht worden besteed voor het creëren van een bruidsmake-up.

Workshop 5 minuten make-up
Tijdens deze workshop leert u in 5 minuten make-up goed toe te passen. Onmisbaar voor in de salon.

Cosmetische camouflage
Een volmaakt effen huid is een utopie, elke vrouw heeft hier en daar plekjes die ze zou willen camoufleren.

Hello Brows
Wenkbrauwen bepalen voor een groot gedeelte jou uitstraling. Ze geven jou een open blik en kunnen er zelfs zorgen voor een facelift effect.