The Future of Beauty congres

Vraagt u zich ook wel eens af hoe de salon van de toekomst er uit ziet? Of aan welke concepten in de salon in de toekomst behoefte is en op welke trends je wel of juist niet met je salon moet inspelen? Dan is dit congres iets voor jou. We zijn blij dat we vier professionals uit verschillende werkvelden bereid hebben gevonden om hun visie op de toekomst van de schoonheidssalon te presenteren.

Programma The Future of Beauty

8:45
Ontvangst
9:45
Opening door de dagvoorzitter
10:00 – 11:00
Aletta de Rooij: Hoe word ik een betere ondernemer?
11.00-12.00
Annemarie van Gaal: Ondernemerschap en nieuwe verdienmodellen in veranderende tijden
12.00-13.00
Lunch
13.00-14.00
Geertje Algera: Succes op social media: Alles over filmen, monteren en online plaatsen met je mobiele telefoon
14.00-15.00
Manuela Warnar: Hoe maak ik mijn salon uniek? Alles over onderscheidende salonconcepten
15:00 – 15:30
Pauze
15:30 – 16:30
Jan Zwoferink: Samenwerken met je leverancier(s)
16:30
Afsluitende borrel
 
ik meld mij aan

Aanmelden

Organiseert jouw leverancier niet zo’n leuk congres? Geen nood!! Het congres is toegankelijk voor alle beauty professionals, dus niet alleen voor klanten van Corrective Cosmetics. De kosten van het seminar € 95,- excl. BTW, inclusief hapjes, drankjes, uitgebreide lunch en goodybag. Aanmelden kan via onderstaand formulier. Doe het snel, want het aantal plaatsen is beperkt.

Locatie:
Buitenplaats Kameryck – Oortjespad 3 – 3471HD Kamerik
www.kameryck.nl – 0348-400771

ik meld mij aan

Inspirerende sprekers

Aletta de Rooij

Aletta de Rooij is een bekende in de beautybranche. Ze coacht en inspireert beautyspecialistes. Ze valt op door haar warme, persoonlijke en frisse aanpak in haar academy, columns en social media. De manier waarop ze aankijkt tegen ondernemen werpt zijn vruchten af bij haar klanten. Het opbouwen van haar bedrijf Partners in Crème deed ze niet in de gemakkelijkste jaren van haar leven. Ze ontwikkelde een strategie die ook buiten de beautybranche wordt opgemerkt en succesvol blijkt. Van alle markten thuis en als mensen-mens is ze een inspiratiebron voor een iedereen die zijn/haar vakman/vrouwschap wilt omzetten tot een succesvolle onderneming.

Annemarie van Gaal

Annemarie van Gaal is één van de meest succesvolle zakenvrouwen van dit moment. Ze vergaart bekendheid als investeerder in het programma Dragon’s Den op de KRO en als adviseur in Een dubbeltje op zijn kant op RTL 4. Tijdens dit seminar zal ze stil staan bij nieuwe vormen van ondernemerschap en nieuwe verdienmodellen in combinatie met kansen die nu voor het oprapen liggen, speciaal toegespitst op de beautybranche.

Geertje Algera

Geertje Algera heeft 14 jaar programma’s gemaakt voor KRO-NCRV. Vanaf het begin is ze actief op sociale media zoals Instagram, LinkedIn en Tiktok. Haar missie is om zoveel mogelijk mensen te leren hoe ze met hun mobiele telefoon echte verhalen kunnen vertellen. Professionele video’s maken met de mobiele telefoon is snel te leren. Zowel het filmen, monteren en online plaatsen van een video kan allemaal met de telefoon. Tijdens haar lezing vertelt ze hoe de perfecte video er uit ziet: niet te lang, aansprekend voor jouw doelgroep, en geschikt voor het platform waarop jij de video publiceert.

Manuela Warnar

Manuela Warnar is dé marketingexpert voor de beautybranche en ken je misschien wel van een van haar columns die ze schrijft voor onder andere De Beautysalon, Top Hair of De Beautyprofessional. Het salonconcept is de basis van jouw salon en stap 1 om klanten aan te trekken die je graag wil hebben. Met een uniek salonconcept onderscheid je jouw salon van de rest en geef je klanten een reden om bij jou te komen. Waarom blijft een salonconcept dan toch zo moeilijk en komen veel salons niet verder dan een salon die huidverbetering & wellness combineert? In deze lezing gaan we het hebben over opvallen met een salonconcept dat wél uniek is en waar klanten graag een blokje voor om rijden. We gaan het hebben over de 4 pijlers en hoe je deze voor jouw salon kunt invullen. Hoe zorg je ervoor dat je alleen maar lievelingsklanten in je salon krijgt?

.

Ja, ik meld mij aan