1962-2022 Webecos 60 jaar!

Zoals u wellicht weet, viert Webecos dit jaar haar 60-jarig bestaan. Vorig jaar hebben we dit jubileumjaar al afgetrapt met het seminar ‘Zonder sprookjes’ en met een radiocampagne ‘Eerlijk over Cosmetica’, waarin we afrekenen met de fabels rondom skincare en beauty. Fabels waarmee u in de praktijk helaas dagelijks geconfronteerd wordt. En omdat wij dit jaar echt jarig zijn, trakteren wij opnieuw. Niet met cadeautjes, maar met meer omzet voor uw salon. Van 7 februari t/m 23 februari zullen er namelijk maar liefst vier verschillende radiocommercials worden uitgezonden op o.a. SkyRadio, Radio 10 en 100%NL. De campagne wordt ondersteund op social media. In deze campagne willen wij het eerlijke verhaal over skincare en beauty vertellen. Maar ook een campagne die u meer klanten en omzet moet opleveren.

Webecos Een boek zonder sprookjes

Beluister hieronder alvast de 4 radiocommercials:

 

 

 

De boeken zonder Sprookjes

Vorig jaar lanceerden wij als onderdeel van de radiocampagne het ‘Boek zonder Sprookjes’, een box in de vorm van een boek met daarin drie essentiële producten voor een goede verzorging thuis. Maar ook met een waardebon van € 15,- voor korting op een behandeling in een salon die met Webecos werkt. Inderdaad, uw salon!

Voor deze campagne breiden we de boeken reeks uit. Om voor de consument nog relevanter te zijn introduceren we nu de volgende drie nieuwe boeken:

 • Het boek zonder sprookjes over acne
 • Het boek zonder sprookjes over gevoelige huid
 • Het boek zonder sprookjes over droge huid

Zoals u ziet drie huidproblemen die veel voorkomen. Elk boek bevat twee producten die effectief zijn bij de behandeling van het huidprobleem. De adviesverkoopprijs voor elk boek is € 29,95 incl. BTW.

Campagne pakketaanbieding

De kans is groot dat u veel klanten krijgt die op uw salon afkomen vanwege de radioreclame, omdat u salon genoemd wordt op onze website als vestiging waar men de kortingsbon kan inleveren, om een producten box te kopen of om een behandeling voor het betreffende huidprobleem te boeken. Wij hebben daarom een aantrekkelijk campagnepakket samengesteld, waarmee u goed voorbereid bent op deze campagne en er optimaal van kunt profiteren.

De aanbieding bestaat uit het volgende:

 • 3x Het boek zonder sprookjes bij acne, totale inkoopwaarde € 52,50
 • 3x Het boek zonder sprookjes bij gevoelige huid, totale inkoopwaarde € 52,50
 • 3x Het boek zonder sprookjes bij droge huid, totale inkoopwaarde € 52,50
 • 3x Een probeertube Purifying Clear Face Gel 15ml, inkoopprijs € 2,95 ex btw., totale inkoopwaarde € 8,85
 • 3x Een probeertube Azulen Cream 15ml, inkoopprijs € 2,95 ex btw., totale inkoopwaarde € 8,85
 • 3x Een probeerflacon Hydraderm 15ml, inkoopprijs € 5,95 ex btw., totale inkoopwaarde € 17,85
 • Sachets Azulen Cleansing Oil en Purifying Washgel.
 • Mediakit om zelf via eigen nieuwsbrieven en/of social media te profiteren van deze campagne en deze indicaties en producten voor uw eigen salon te promoten.

De totale verkoopwaarde van dit pakket bedraagt € 329,10 incl. BTW. Als onderdeel van de campagne kunt u dit pakket bestellen voor € 175,00 excl. BTW. Uiteraard betaalt u voor dit pakket geen verzendkosten.

Bestel het pakket

Campagne video’s social media

Alvast een idee krijgen van hoe wij de radiocampagne ondersteunen met social media? Bekijk hieronder de video’s.

Mediakit

Om uw salon tijdens deze campagne te ondersteunen zijn maar liefst drie verschillende media kits beschikbaar. Elke kit bevat een filmpje dat aansluit bij de radiospots, afbeeldingen voor 5 dagen per week, teksten voor bij elke afbeelding en hashtags die je bij de afbeeldingen kunt gebruiken. Je hoeft natuurlijk niet exact dezelfde beelden of teksten te gebruiken, het leukste is om er je eigen draai aan te geven. Vraag de link aan bij info@webecos.nl