Seminar Zonder Sprookjes

Het seminar Zonder Sprookjes vindt zaterdag 16 oktober plaats in het museum Corpus ‘Reis door de mens’ in Oegstgeest. Het programma staat gepland van 9.30 tot 15.30 uur. Om 15:30 uur heeft u nog de gelegenheid om een realistische rondgang door het menselijk lichaam te maken. Inclusief uitgebreide lunch en productpakket betaalt u voor het seminar slechts € 250,- excl. btw. Bij deelname zonder productpakket betaalt u € 95,- excl. btw.
Doe het wel snel, want het aantal plaatsen is beperkt. Kijk hier voor meer informatie.

Programma Seminar Zonder Sprookjes

9:30
Ontvangst
10:15
Het eerlijke verhaal over cosmetica, feiten en fabels ontrafeld door Jan Zwoferink, directeur Webecos
11:30
Dromen over meer klanten via online marketing door Marlous de Weerd, Partner Marketingsbureau Daily Sirup
12:30 – 13:30
Uitgebreid lunchbuffet
13:30
Praktijktraining Reviving Detox treatment
14:30
Het wonderlijke verhaal van het laaghangend fruit door Martijn van den Bergh, spreker en verkooptrainer
15:30
Rondgang door het menselijk lichaam

Corpus

Maak een spectaculaire ‘reis door de mens’
In CORPUS beleef je in 55 minuten een spectaculaire ‘reis door de mens’. Dat is uniek in Nederland, zelfs in de hele wereld. Nergens anders krijg je zo’n bijzonder doorkijkje in het functioneren van de mens. Je leert hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden. Veel bewegen, verantwoord eten en gezond leven, dat is het motto van CORPUS!

Productpakketten

Bovendien krijgt iedere deelnemer gratis materiaal om op social media met de eigen salon in te spelen op de nieuwe Webecos-radiocampagne.

Pakket A:

Detox Treatment Kit voor 10 behandelingen in uw salon + 2 Essential Boxen met een verkoopwaarde van € 100,- incl. btw

+ Reviving Detox Creamy Cleanser 50ml
+ Reviving Detox Toner 100ml
+ Reviving Detox Mask 50ml
+ Reviving Detox Fluid 15ml
+ Reviving Detox Repair & Moisturizer 15ml

Pakket B:

6 Essential Boxen met een verkoopwaarde van
€ 300,- incl. btw

+ Reviving Detox Creamy Cleanser 50ml
+ Reviving Detox & Repair Moisturizer 50ml
+ Mineral Daily Face UV Defense 50mlJan Zwoferink, CEO Corrective Intercontinental Cosmetics

Drs. Jan Zwoferink studeerde Farmacie aan de Rijksuniversiteit in Groningen en werkte ruim 20 jaar als apotheker in de farmaceutische industrie. Daarna was hij in diverse functies eindverantwoordelijk voor Marketing en R&D. In 2007 startte hij Corrective Cosmetics, waaronder Webecos valt. Naast de bedrijfsleiding van Webecos zet Jan zich in voor professionalisering van de beautybranche, onder meer als bestuurslid en voorzitter van de Beauty Trade Professionals, columnist van diverse vakbladen en als gastdocent bij beauty opleidingen.

Marlous de Weerd, Partner bij marketingbureau Dailysirup

Studeerde Business Communications & Marketing aan de universiteit van Nijmegen en had verschillende marketingfuncties bij onder meer Histor, Swiss Chocolate en Makro. Werd in 2017 partner bij Dailysirup, het marketingbureau dat gespecialiseerd is in Online Marketing en Social Media. Marlous adviseert bedrijven en organisaties hoe ze online groei kunnen realiseren.

Martijn van den Bergh, spreker en verkooptrainer

Was ooit acteur en tv-presentator, maar legde zich vijftien jaar geleden geheel toe op verkooptraining en het spreken op congressen en seminars. Martijn oogst met zijn humorvolle presentatie Laaghangend Fruit veel succes. Hierin houdt hij ondernemers een spiegel voor waarbij ze omzet die voor het oprapen ligt over het hoofd zien. Martijn is het afgelopen jaar veel te zien geweest in de duo presentatie die hij met Marijke Helweegen deed.

Ja, ik meld mij aan

Pakket APakket BZonder pakket